Anderen over Peppino

Peppino hoort graag uw reactie. Als u wilt kunt u deze onderaan deze pagina achterlaten.


Reacties

 • Jara

  Peppino is bij het kinderpartijtje van onze zoon geweest op 2 Feb 2013. Onze zoon die 5 jaar geworden had echt een geweldige dag! De kinderen vonden het fantastisch!! De ballonnen deden het ook ontzettend goed! Het was echt een onvergetelijke dag voor de jarige!! Zeer zeker een aanrader!!!! Bedankt Peppino!!

 • ING Financial Markets

  Clown Peppino is sind jaren vaste gast op de evenementen van ING Financial Markets. Hij weet niet alleen de kinderen te boeien met zijn grappen en truuken, maar ook de volwassenen weet hij volledig te verassen met zijn goochelkunsten. Dat verwachten ze niet van een clown.

  Clown Peppino laat een continue hoge kwaliteit van grappen en goochelkunsten zien en zijn ballonkunsten zijn niet te evenaren. Kortom, hij stelt nooit teleur en staat garant voor lachende kinderen (groot en klein).
  Vandaag was clown Peppino bij een client evenement in Carre, volgende week staat deze topper uit Volendam weer de kinderen te vermaken in onze dealingroom. We zien er nu al weer naar uit!

 • Winkelcentrum “De Korenbloem”

  Clown Peppino komt al ruim 5 jaar bij in ons in het winkelcentrum. Wij hebben regelmatig verschillende activiteiten in ons winkelcentrum. Maar Clown Peppiono is een steeds terug komende activiteit. Het is een vermaak voor jong en oud. Het maakt helemaal niets uit. Als clown Peppiono bij ons komt is het altijd feest. Er worden mooie ballonfiguren in allerlei vormen en maten gemaakt. En zo af en toe wordt er een goochel truck gedaan. Met de pasen is hij onze paashaas. Dan worden er ballonfiguren in de vorm van een haasje gemaakt. En altijd de dag voor de kerst is hij bij ons als de mooiste kerstman van de hele omtrek. Ook dan geldt een leuke activiteit voor jong en oud. Met een heel mooi decor en een fotograaf. Kunnen de klanten gratis op de foto. Ze gaan dan trots naar huis met een mooie herinnering.

 • S.

  Peppino is bij ons geweest voor het partijtje van mijn zoon die toen 6 jaar werd, hij deed het echt heel leuk en hield ook rekening met de nog wat jongere kinderen die misschien bang zouden zijn van een clown, dit deed hij door zich pas in de huiskamer om te kleden als clown door zijn sok aan zijn arm te doen en zijn broek op zijn hoofd, de kinderen gingen dan natuurlijk roepen waar de sok en broek wel moesten en het eindplaatje een mooie clown! Hij is een clown die goocheld en dit zorgde ervoor dat zelfs de drukke kids aandachtig bleven kijken, op het eind kregen ze een mooie figuurbalon mee, we hebben heel wat afgelachen, zelfs de aanwezige moeders! Echt een aanrader!

 • bea

  bij deze wil ik je nog even bedanken voor de top voorstelling iedereen vond het super gaaf en zeker voor herhaling vatbaar bedankt groetjes van de buurtkinderen uit urk

 • Marina Volendam

  Beste Cees,

  Afgelopen zaterdag avond was je bij ons te gast als goochelaar op onze Jachthaven Marina Volendam.
  Tussen het optreden van Kees Plat & Mark van Veen door, vermaakte jij onze gasten met leuke en hilarische goocheltrucs.
  Lachen gieren en brullen voor de volwassenen maar ook voor onze kids!

  Onze feestavond op de hoofdsteiger was mede door jou een zeer geslaagd feest!

  Bedankt!!!
  We kijken uit naar 3 augustus als je weer komt!

 • E. Smit

  Ik heb de heer Peppino vaak op zien treden. Als tafelgoochelaar, op toneel, maar ook vaak als clown. Het is een innemende arties en een vakman op zijn gebied. Het is altijd weer leuk om hem te zien. De kinderen zijn dol op hem. Hij geeft ze spanning, sensatie, plezier maar bovenal gewoon een hele fijne voostelling. Ik kan Peppino bij een idere van harte aanbevelen.

 • Ton Bal

  Cees Tuijp alias Clown Peppino. Je bent een heerlijke spontane entertainer die van volwassenen weer een kind weet te maken. En kinderen vol verbazing met je gegoochel ongedwongen weet te ammuseren. Cees jij beheerst de kunst om van elke gelegenheid een heerlijk feestje te bouwen. Je bent een kanjer! Ton Bal

 • Koen Snoek

  Hoi Cees,
  Wat een leuke show vanmiddag!
  Zowel voor kids als ouders.
  Je had me “tuk” met mijn schoppen A’s.

  Maak nog ff een social button (Twitter / Facebook). Ik wilde je hierin taggen, maar dit was helaas niet mogelijk.

  Nogmaals, topshow!
  Een muzikale groet,
  Koen Snoek

 • Stichting Cultuur Volendam

  Cees Tuijp een rasartiest die van niets iets kan maken. De afgelopen paar dagen heeft hij vriend en vijand verrast met zijn kunsten. Wij van Stichting Cultuur Volendam zijn zeer verheugd met Cees en wij hopen dat hij ons nog meerdere malen gaat verassen.

 • VG-KLM

  Hallo Cees,
  tijdens de bijeenkomst van vrijwilligers van de Vereniging van Gepensioneerden van de KLM, heb je ons geweldig vermaakt. Aan de eerste tafel waren de reacties nog van “nou, het zal me benieuwen..”, bij de volgende tafel had je al wat meer publiek en ging het van “hij kan er wel wat van..”, maar bij de laatste tafels stond de gehele groep je “op de vingers te kijken” en kreeg je groot applaus! Het dansorkest was geloof ik niet zo blij met je, wij wel. Het was super!
  Groeten, Rene

 • Guido

  Cees kwam bij ons clown voor de kinderen, maar ook de volwassenen hebben genoten. Onze dochter stelt nu; ik kan ook toveren! Bedankt Cees, het was top!

 • Janny de lange

  Afgelopen zaterdag een surprise party voor mijn man gegeven in thema casino en hier kwam peppino ook even zijn gochel trucks laten zien! Jeetje we vielen van de ene verbazing in de andere wat is deze man goed! Echt een dikke 10

 • 'T Elsman

  Een middag met pepino op de Arendshoeve een tehuis voor begeleid wonen is om nooit te vergeten
  En dat doen zij ook niet zowel leiding als bewoners zijn en waren vol lof over pepino
  En zullen hier nog lang aan terug denken inclusief je knuffels die je hebt achter gelaten
  Cees het was top bedankt
  Groeten Theo

 • Pierre Polfliet

  Hallo Cees,
  Een extra groet van Pierre en Henny.
  Wat waren het mooie optredens die wij samen hebben gedaan voor de senioren.
  Je bent een topper.
  Nog heel veel succes.

  Je oude muzikale kameraad Pierre.

Laat ook een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*